CULTURA

El Festival d'Orgue&And coincidirà amb l'aniversari de l'orgue de Sant Esteve

La 22a edició oferirà un total de 6 concerts i comptarà amb la presència del flaustista andorrà Jordi Gendra

L'organista Aaron Ribas tanca el festival Orgue&ndANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Cultura Sílvia Riva, la Cònsol Major d'Andorra la Vella, ConxitaMarsoli el director artístic del festival, IgnacioRibashan donat a conèixer avui la formalització el conveni que ha de permetre la celebració del XXII Festival InternacionalOrgue&And.

Enguany, el festival, que es presenta amb el lema "jardins" com a metàfora del repertori musical que adquireix tot músic al llarg dels anys després d'haver-lo cuidat i fet créixer, oferirà un total de 6 concerts que tindran lloc entre Andorra la Vella, La Massana i Escaldes-Engordany. En aquest sentit, el primer concert tindrà lloc el 6 d'agost a l'Església de Sant Esteve, on es troba l'orgue que enguany celebra el seu 30è aniversari des de la seva instal·lació. Quant a la resta de concerts,Ribasproposa al públic un recorregut musical onhiparticiparan organistes reconeguts internacionalmentprovinentsde diversos països com França, Dinamarca, Polònia i també d'Andorra mateix, amb la presència del flautista JordiGendra. Com a novetat, el festival comptarà amb un concert extraordinari que se celebrarà pels volts de Nadal i comptarà amb la participació del finalista delSaxFestd'enguany.

Pel que fa al conveni, l'acord ha estat firmat perl' Arxiprestatde les Valls d'Andorra amb la presència deMossènRamon Sàrries, el comú d'Andorra la Vella, el Ministeri de Cultura, el comú de la Massana i el comú d'Escaldes-Engordany. "Les entitats participants considerem pertinent signar aquest conveni per contribuir a la protecció de l'orgue, per eixamplar el seu objectiu pedagògic i educatiu i promocionar al públic aficionat concerts i activitats de qualitat" ha comentat, Riba.

tracking