POLÍTICA

El PS visita Barcelona per treballar la transformació econòmica amb la tecnologia 3D

Pere López i Joaquim Miró s'han reunit amb Pere Navarro per conèixer els projectes que s’estan desenvolupant en aquest àmbit

Pere López i Joaquim Miró a la zona franca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Partitsocialdemòcrata, Pere López, i el conseller general Joaquim Miró s'han desplaçat a Barcelona per conèixer en primera persona els projectes en matèria de dinamització econòmica a l'àrea metropolitana de la ciutat, que s'estan portant a terme al Consorci de la Zona Franca i el centre tecnològic Leitat. Segons informa el partit en un comunicat, els representats del grup, s'han trobat amb Pere Navarro, delegat especial de l'l’Estat espanyol al Consorci de la Zona Franca i exdirigent del Partit Socialista de Catalunya (PSC). Navarro els ha ensenyat la "3D Factory Incubator" la primera incubadora europea d'alta tecnologia 3D que ha creat més de 50 llocs de treball nous des del 2019 i ha rebut unes 300 sol·licituds d'start-ups i emprenedors de tot Europa.

El PS informa que durant la visita han tractat la importància d'aquesta innovadora tecnologia en tres dimensions i els plans de cooperació existents entre el Consorci de la Zona Franca i Andorra en aquest àmbit. Aquesta trobada s'emmarca dins les visites que des del partit s'estan portant a terme per treballar la transformació econòmica del Principat.

tracking