MÚSICA

Catherine Métayer deixarà de ser la directora del Cor dels Petits Cantors

L'entitat ha dit que en poc temps s'encetarà el procés de selecció per ocupar la vacant i Métayer seguirà en un lloc "més executiu"

Els imprescindibles de Catherine Métayer

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La directora oficial del Cor dels Petits Cantors Catherine Métayer, ha anunciat avui que deixarà el càrrec després de 30 anys, un coppassada la festivitat de Meritxell. En aquest context, l'entitat ha dit que en poc temps s'encetarà el procés de selecció per ocupar la vacant. Tot i que el president d'aquesta, Carles Enseñat, ha dit que no s'agafarà la primera persona que passi a l'atzar, ja que la voluntat és seguir amb l'esperit de continuïtat i cercar algú que "pugui estar 30 anys més si pot ser". Enseñat ha ressaltat la importància que el candidat o candidata mantingui una bona relació amb Métayer, a qui se li buscarà algun altre lloc a ocupar, sigui com a Presidenta d'Honor o en algun càrrec "més executiu".

D'altra banda, el Cor Nacional dels Petits Cantors tornarà a actuar després de més d'un any sense poder-ho fer a causa de la pandèmia. El concert es farà aquest dissabte i diumenge, al vespre al claustre del Santuari Nostra Senyora de Meritxell, a Canillo.

tracking