comerç

La Fira de Sant Julià es tanca amb 34 vendes

La Fira de Sant Julià es tanca amb 34 vendesCOMÚ SANT JULIÀ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Balanç positiu de la tercera edició de la Fira de l’Automòbil d’Ocasió de Sant Julià de Lòria. El cònsol major de la parròquia laurediana, Josep Majoral, va destacar que “el balanç només pot ser positiu. Hem tingut un bon cap de setmana, i la parròquia ha tingut moviment de visitants”. En relació al nombre de vendes que es van formalitzar al llarg dels dos dies que va durar la Fira, Majoral va explicar que “els concessionaris ens han informat que s’han tancat fins a 34 vendes”. No obstant això, el cònsol va precisar que “a banda de les operacions que ja s’han formalitzat, n’hi ha diverses que poden acabar de tancar-se durant la setmana, amb la qual cosa estem segurs que la xifra final serà encara més elevada”. Cal recordar que aquesta edició va ser la primera que va comptar amb autocaravanes. El cònsol va explicar que “entre les vendes que s’han tancat, n’hi ha 4 que són precisament d’autocaravanes”.

Sobre la valoració que els visitants de l’esdeveniment van fer, el màxim dirigent parroquial lauredià va exposar que “totes les notes han estat entre un 8 i un 10. És una bona mostra que tant les persones que han vingut a comprar com les que han fet una volta, han marxat contentes”. Davant la possibilitat que hi hagi una quarta edició, Majoral va apuntar que “ho hem de veure i ens posarem a treballar-hi”, però va destacar que “els concessionaris ens demanen que la tirem endavant”.

Finalment i en clau més parroquial, el cònsol va indicar que “ha sigut un cap de setmana en què molta gent ha passat per la parròquia i això sempre beneficia el sector del comerç i de la restauració, que tots sabem que han estat molt perjudicats per la Covid-19”.

tracking