Vall Banc patrocina el biker Arnau Graslaub Miró per la temporada 2021

El biker que ha estat campió d’Espanya i Catalunya de descens en BTT, té com a objectiu ser en el top 15 d'alguna Copa del Món

El director general de Negoci de Vall Banc, Sergi Martín i el biker Arnau Graslaub Miró

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Vall Banc ha confirmat el patrocini delbikerArnauGraslaubMiró per la temporada 2021. Ho ha fet el director general de Negoci, SergiMartínen una roda de premsa telemàtica aquesta tarda. Segons un comunicat de l'entitatfinancera,Martínha destacat que "estem molt contents d'ajudar-lo a assolir els objectius marcats per aquest any on vol quedar top 15 a la Copa del Món". Elbikerandorrà, de només16anys, es va proclamar campió d'Espanya i Catalunya en descens BTT el passat octubre.Graslaubha agraït el suport remarcant que "aquest patrocini és imprescindible per mi, perquè sense ell no podria ni fer el 10% del que tinc previst fer".

L'entitat bancària informa que el patrocinid'ArnauGraslaubMiró entra en la línia de patrocinis que aquesta mateixa ha encetat el 2021 on la joventut i el talent tenen protagonisme. Uns patrocinis que es recullen a les xarxes amb el hashtag #TalentsVallBanc i on hi ha cares visibles com la tenistaVickyJiménez o el pilot ÀlexEspañol.

tracking