EDUCACIÓ

Govern aprova un títol de bàtxelor en pilotatge d'aviació

La creació d'aquests estudis ha estat ideat per la Universitat d'Andorra i es preveu que s'imparteixin en col·laboració amb l'Andorra Aviation Academy

La ministra d'Educació, Ester Vilarrubla, en la compareixença al Consell.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell de Ministres ha aprovat el decret de creació del títol estatal de bàtxelor en pilotatge d'aviació comercial i en gestió de companyies aèries. La creació d'aquests estudis ha estat ideat per la Universitat d'Andorra i es preveu que s'imparteixin en col·laboració amb l'Andorra Aviation Academy com a centre adscrit. Segons Govern, aquest curs té l'objectiu de formar professionals en aquests àmbits i preparar els estudiants per presentar-se a les proves externes d'aviació que organitzen diferents centres europeus acreditats perl’Agència Europea de Seguretat Aèria o presentar-se a tècnic certificat per la mateixa agència en diferents àrees.

Aquest títol de bàtxelor tindrà una càrrega de treball de 180 crèdits que es distribuiran en sis semestres i amb una càrrega de 30 crèdits europeus cadascun. Perquè esdevingui una realitat queda per presentar un pla d'estudis que haurà de ser acreditat perl’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior (AQUA) i després aprovat pel Govern.

tracking