Turisme

Un 48% d'ocupació als 18 hotels oberts durant el cap de setmana

L'estada de visitants augmenta respecte al 43% de la setmana anterior

Clients sortint d'un hotel aquest matíFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els 18 hotels del país que han estat oberts l'últim cap de setmana han registrat una ocupació mitjana del 48%, segons les dades fetes públiques per la Unió Hotelera aquest matí. La xifra suposa una millora de l'estada de visitants en comparació amb el 43% que es va produir el cap de setmana anterior.

L'ocupació al llarg de la setmana mostra xifres inferiors, amb un 27,86% de mitjana, tot i que també suposa un petit augment respecte al global registrat entre el 19 i el 25 d'abril que es va arribar al 25,9%.

El director de la patrona hotelera, Jordi Pujol, destaca que es manté "la línia ascendent" i que els empresaris consideren que "la línia continuarà sent aquesta i que cada setmana, encara que de manera molt suau anirem incrementant les xifres d’ocupacions". Pujol assenyala que l'aixecament de les restriccions de mobilitat dels països veïns"ens ho haurien de reflectir en les setmanes vinents" alhora que precisa que s'ha de tenir en compte que l'ocupació es reparteix entre un 20% dels establiments hotelers que estan operatius del total que hi ha al Principat i "lasituació segueix sent complicada" i esperen que es mantingui la tendència a l'alça aquest mes.

tracking