Baixen a 15 els ingressats en una jornada amb 35 casos nous

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’evolució de la pandèmia torna a reflectir una baixada de la incidència de la Covid-19 amb la disminució del nombre d’ingressats i l’estabilització dels contagis nous. L’hospital Nostra Senyora de Meritxell té 15 pacients ingressats, dos menys que ahir, que es distribueixen amb sis malalts a planta i nou a l’UCI, sis dels quals requereixen l’assistència de la ventilació mecànica. A l’àrea Covid-19 no hi ha cap ingressat, segons va informar el Govern a través d’un comunicat.

D’aquesta manera, els positius nous detectats en les últimes hores són 35, que deixen el nombre total de persones que s’han contagiat al país en 13.121 des de l’inici de la pandèmia. Els malalts amb el virus actiu també es redueixen fins a 436, set menys que ahir, després que hi hagi hagut 42 altes mèdiques, que eleven a 12.561 els recuperats de coronavirus. Durant la jornada d’ahir no es va haver de lamentar cap decés i la xifra de víctimes mortals es manté en 124.

D’altra banda, el nombre de vacunats va créixer ahir fins a les 28.547 persones amb l’administració de 44 dosis corresponents a una petita remesa de vaccins que queda al país i que es van posar a usuaris i professionals d’El Cedre que fa més de 180 dies que han passat la infecció i a presos del centre penitenciari de la Comella que tenen més de 45 anys. Del total, 23.866 persones han rebut una primera dosi del vaccí, un 30% de la població, mentre que vacunades amb les dues dosis hi ha 4.681 persones, poc més del 6% de la ciutadania. L’afectació als centres educatius es manté com dilluns quant a les aules tancades amb tots els alumnes a casa, dinou, i s’hi afegeixen dues més a les classes amb part dels escolar aïllats, amb 23 en total. La xifra de grups en situació de vigilància passiva baixa de 29 a 23.

tracking