CIMERA IBEROAMERICANA

Govern i l'OMT signen el conveni del Congrés de neu i muntanya 2022

Verònica Canals i i el secretari general de l’Organització Mundial del Turisme, Zurab Pololikashvili, han aprovat que Canillo serà l'amfitriona del 11è Congrés

Verònica Canals i i el secretari general de l'Organització Mundial del Turisme, Zurab Pololikashvili aquest matí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Turisme, Verònica Canals, i el secretarigeneral de l’Organització Mundial del Turisme (OMT), Zurab Pololikashvili, han signat aquest matí el conveni per a la celebració de l'11è Congrés mundial de turisme de neu i muntanya 2022. Segons informa Govern en un comunicat, la signatura s'ha fet amb motiu de la XIII Trobada Empresarial Iberoamericana, on ambdós membres han participat en una taula rodona sobre la recuperació del turisme a Iberoamèrica. Després de la conferència, Canals iPololikashvili han presidit una reunió del Patronat de la Fundació OMT·THEMIS.

El text que han signat aquest matí testimonia que la Canillo serà l'amfitriona del Congrés 2022 i que les futures sessions de treball es duran a terme al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. Govern informa que aquest esdeveniment té lloc cada dos anys i que l'any vinent es recuperarà l'edició del 2020 cancel·lada pel coronavirus.

tracking