Cimera Iberoamericana

Andorra i la República Dominicana refermen lligams en matèria d'adopcions

El ministre Filloy s'ha reunit amb la delegació dominicana per repassar el funcionament dels mecanismes existents

Víctor Filloy i Ruben Silié, en la trobada bilateral d'aquest matíSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, s'ha reunit aquest matí amb representants de la delegació de la República Dominicana que s'ha desplaçat a Andorra amb motiu de la Cimera Iberoamericana per tal de refermar els lligams en matèria d'adopcions entre els dos països. Les dues delegacions han repassat l'estat actual i el funcionament dels mecanismes d'adopcions existents entre els dos països, que es van formalitzar amb un conveni signat el 2006.

El viceministre de Relacions Exteriors pels Afers de Política Multilateral de República Dominicana, Ruben Silié, i Filloy han celebrat les bones relacions i la bona entesa entre els dos països en aquesta matèria, en la qual han reforçat els lligams arran de la trobada bilateral d'avui. A més, la reunió ha servitperquè els representants dominicans poguessin conèixer deprimera mà els treballs d'Andorra pel que fa a les adopcions. Ladelegació caribenya ha valorat molt positivament la tasca duta a terme pel ministeri d'AfersSocials per integrar els infants dominicansadoptats per famílies del Principat.

A més de Filloy, la delegació andorrana per a la trobada ha estat formada perla secretària d’Estat d’AfersSocials, Habitatge i Joventut, Teresa Milà, i el director d’Infància, Adolescència iJoventut, Jordi Olivé. Per la seva banda, Silié ha estat acompanyat perla directora d'Integració Regional del ministeri de Relacions Exteriors dominicà, i la directorade Cimeres i Fòrums Polítics del ministeri de Relacions Exteriors, Ana Castellanos.

tracking