Trànsit

La Cimera modifica el curs de la Línia 1 d'autobusos

L'afectació serà el dimarts entre les 12 del migidia i les 6 de la tarda

La policia intervé en una baralla en un bus per l'ús de la mascaretaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Mobilitat ha informat de les afectacions que hi haurà al trànsit del país,amb motiu dela Cimera Iberoamericana que se celebrarà lasetmana vinental país, i que tindrà incidència en la circulació del dimarts i del dimecres.

Així doncs, el dia vint, la circulació es veurà afectada principalment a les parròquies centrals, ja que es produirà l'arribada dels caps d'estat i de govern, així com la clausura de la 13a trobada empresarial iberoamericana. A més a més, els autobusos variaran la seva ruta. Concretament,la L1modificarà el seu trajecte, passant per la baixada del Molí i Prat de la Creu. Les parades afectades a l'av. PríncepBenlloch, al carrer Dr.Nequii a l'avinguda Meritxell es traslladaran a Prat de la Creu, als puntsde LaGrau i Ambaixada Espanyola.Aquesta afectacióserà d'entre les 12 delmigdiaa les 6 de la tarda.

Mobilitat, tant pel dimarts com pel dimecres, ha recomanat evitar els desplaçaments que no siguin essencials,doncses poden produir retencions puntuals a causa dels actes derivats de la Cimera Iberoamericana o de la trobada empresarial.

tracking