Defunció d'una pacient ingressada a l'UCI per Covid

Les víctimes per la pandèmia augmenten a 122 persones

La dona estava hospitalitzadaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona de 83 anys que estava ingressada a l'UCI per Covid ha traspassat en les últimes hores, segons ha informat el Govern. La defunció eleva a 122 les víctimes provocades per la pandèmia des de que va començar fa més d'un any.

Els casos totals ascendeixen avui a 12.683 amb els 42 contagis nous diagnosticats des d'ahir que augmenten la incidència de la infecció al país. Els malalts actius són 516, una quinzena menys que ahir, i les recuperacions augmenten a 12.045 en afegir-s'hi 56 altes respecte al balanç de dimecres.

Les hospitalitzacions també creixen amb tres pacients més a planta que incrementen el total a 17, entre els quals s'hi troben els tres residents d'El Cedre contagiats, i l'UCI registra un ingressat menys per la defunció de la dona, de manera que la unitat queda amb 10 afectats pel virus, dels quals 9 estan amb ventilació mecànica.

El procés de vacunació continua avançant amb l'administració ahir de 1.251 dosis que augmenten a 21.551 el total de vaccins injectats al Principat.

Tancament d'una aula

Les vacances de Setmana Santa havien provocat que els darrers dies no hi hagués afectació del virus al sistema educatiu però avui de nou hi ha un grup escolar amb tots els alumnes aïllats a casa per la detecció de positius. Altres dues aules tenen part dels escolars confinats a domicili per casos de coronavirus.

tracking