FORMACIÓ

L'UdA reprèn l'Aula d'Estiu amb set formacions de curta durada

La cinquena edició es durà a terme del 22 de juny al 5 de juliol de manera presencial

Universitat d'Andorra UdA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat d'Andorra recupera l'Aula d'Estiudesprés quel'any passat la situació sanitària no permetés la seva organització. Enguany arriba a la seva cinquena edició i es durà a terme del 22 de juny al 5 de juliol. Segons informa l'ens educatiu, la iniciativa té com a objectiu contribuir a la formació de l'equip humà de la Universitat i els professionals del país mitjançant formacions de curta durada. En aquesta edició es duran a terme set cursos relacionats principalment amb les àrees de la salut i el benestar, l'educació i els entorns

laborals. En aquest darrer destaca la formació encaminada a aprofundir sobre el treball de la igualtat en l'àmbit organitzatiu, coincidint amb l'entrada a tràmit parlamentari del projecte de llei per a l'aplicació efectiva del dret a la igualtat de tracte i d'oportunitats i a la no-discriminació entre dones i homes, que també compta amb l'elaboració d'un pla d'igualtat de gènere per al'UdA.

Els cursos de l'Aula d'Estiu, bona part dels quals tenen una durada de 4 hores, tindran lloc de manera presencial a la Universitat d'Andorra. El nombre màxim d'estudiants per grup és reduït per tal de garantir l'atenció personalitzada, a més de donar compliment a les mesures sanitàries derivades de la pandèmia.

tracking