Empresa

El Niu d'Andorra Telecom presenta la cimera per a start-ups Millionario Master Minds

Es desenvoluparà el 17 i 18 de juliol a l'Hotel Hilton de Barcelona

El Niu d'Andorra Telecom presenta la cimera per a start-ups Millionario Master MindsNiu Andorra Telecom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Niu d'Andorra Telecom ha presentat aquest matí la cimera de negoci Millonario Master Minds que es desenvoluparà el 17 i 18 de juliol a l'Hotel Hilton de Barcelona. El responsable de l'esdeveniment, Miquel Gouarré, i la coordinadora del NIU d'Andorra Telecom, Marta Ambor, han exposat els trets principals de l'acte, per al qual 48 start-ups seran preseleccionades per tenir l'oportunitat de presentar-se davant d'un panell d'inversors de prestigi internacional. Hi hauran unes Pitch Sessions, en les quals l'emprenedor tindrà 15 minuts per explicar la seva idea o projecte de negoci a un grup d'inversors i experts. La idea és que la cimera promogui, entre d'altres activitats, les injeccions de capital, el treball en xarxa i l'assessorament.

Gouarré ha destacat que aquesta oportunitat "va més enllà, ja que la cimera fusiona el coneixement dels experts en negoci, màrqueting i l'emprenedoria, amb el know-how dels influencers i les seves plataformes". Els criteris per optar a una d'aquestes places són tenir un producte, haver desenvolupat un model de negoci i comptar amb els primers clients. Els projectes que siguin d'Andorra tindran preferència i Gouarré ha recordat que el producte que es presenti ha de ser tecnològic.

Ambor ha explicat que un comitè de selecció serà el responsable d'analitzar i avaluar la idoneïtat dels projectes presentats. El comitè seguirà un procés d'avaluació dividit en tres fases. Les empreses interessades poden fer arribar els seus projectes a través de l'adreça de correu de la incubadora info@niu.ad.

tracking