Televisió

Ubach rep amenaces per parlar d'Andorra a La Sexta

Ubach rep amenaces per parlar d'Andorra a La SextaFernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El secretari general de l’USdA, Gabriel Ubach, va denunciar al Diari haver rebut insults i amenaces arran de la seva aparició en el polèmic reportatge Andorra: las dos caras, realitzat per Equipo de Investigación de la cadena espanyola La Sexta. “Jo lamento molt haver rebut molts missatges directes d’amenaces i insults quan jo no he insultat ningú. Només he posat de manifest la realitat dels treballadors i no m’he ficat amb els youtubers que venen a Andorra. M’agradaria que algú m’expliqués què és el que he dit que no és veritat”, va declarar.

Segons Ubach, la majoria dels que l’han amenançat i insultat ho han fet “amagats darrere d’un pseudònim”, quelcom que defineix com un fenòmen “molt habitual en el nostre país”. No obstant això, el portaveu sindical també va fer al·lusió a la piulada a les xarxes socials de l’excap de Govern Toní Martí. “Em va sobtar el seu comentari. En cap moment he anat en contra del país. He anat en contra d’unes polítiques que s’han fet al país. I ho continuaré fent perquè per a mi el país és molt més que les quatre empreses i famílies que hi ha aquí, són els 78.000 habitants que viuen a Andorra”, va dir.

En aquest sentit, Ubach va defensar la seva intervenció televisiva. “Volia posar de manifest que a Andorra no tot és fantàstic i que no tots anem amb Ferrari i no vivim en xalets d’un milió d’euros”, va assenyalar Ubach, conscient que “a una part de la gent que viu molt bé en aquest país i té un alt estatus li segueix molestant que es posin en relleu les mancances socials”. Sobre aquesta qüestió, va incidir que al Principat hi conviuen “dues realitats molt diferenciades”, raó per la qual va trobar “molt encertat” el titular escollit pel reportatge. “La maquinària del Govern s’esforça per vendre una realitat obviant que Andorra és un país on hi ha acomiadament lliure i que el preu de l’habitatge és purament especulatiu”, va comentar. Per aquest motiu, va posar en relleu un cop més el “desorbitat” nivell de vida al país, que considera que “no es correspon amb els salaris i les pensions”. Per tot plegat, Ubach va manifestar que no l’aconseguiran silenciar perquè “soc una persona ferma amb les meves conviccions”.

tracking