Educació

L'escola VATEL Andorra gradua la tercera promoció

Mas ha destacat la qualitat de l'ensenyament relacionat amb l'hostaleria i el turisme que s'imparteix al centre encampadà

L'escola VATEL Andorra gradua la seva tercera promocióVATEL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'escolaVATELAndorra, centrada en estudis relacionats amb l'hostaleria i el turisme, ha celebrat aquest migdia l'acte de graduació de la tercera promoció d'alumnes. La cerimòniahacomptat amb la presència de la cònsol major d'Encamp, Laura Mas, que ha dit que "la qualitat de l'educació deVATELAndorra, que és un referent en la formació dels futurs professionals del'hoteleriai el turisme". Mas ha animat també els recents graduats a pensar en el futur que tenenal davantja que "teniu una finestra d'oportunitats, gràcies a l'aprenentatge que us ha donat tot l'equip docent de l'escola, que us ha preparat per tal que pugueu assolir els vostres objectius".

El sotsdirector de Reig CapitalGroupi docent del centre, XavierSabaté, en la conferència que ha impartit, ha destacat que "malgrat la crisi provocada per la Covid-19, també hi ha oportunitats i hem d'aprendre a veure les coses de manera diferent, perquè el turisme està canviant". També ha intervingut la directora del centre, RoserDaban, que ha encoratjat als alumnesa què"treballeu sempre amb responsabilitat, compromís i entrega; valors que us ajudaran a enfrontar-vos a qualsevol situació professional i personal".

Finalment, la PremièreConseillèrede l'Ambaixada de França,AmélieMas, també ha participaten lacerimònia, destacant la qualitat d'aquesta escola, que és originària de França.

tracking