EDUCACIÓ

L'UdA engega un màster en Educació pel curs vinent

Aquest estudi completarà els tres cicles formatius que marca l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior

Universitat d'Andorra UdA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat d'Andorra posarà en funcionament un nou màster en Educació de cares al setembre. Segons informa l'ens acadèmic en un comunicat, la formació s'iniciarà un cop obtinguda l’acreditació favorable de l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior d’Andorra (AQUA) i aprovat el pla d’estudis per part del Govern. L'UdA informa que el màster correspon a una titulació de segon cicle universitari, amb una durada de dos anys, que s’impartirà en modalitat semipresencial per tal que els estudis es puguin compatibilitzar amb l’activitat professional. A me´s, estarà format per diferents itineraris que es podran cursar de manera independent, i constarà de dos recorreguts diferenciats en funció de si s’hi accedeix des de la titulació del bàtxelor en Ciències de l’educació o bé des d’una altra titulació de primer cicle universitari.

Aquesta formació té l'objectiu de formar professionals en l'àmbit de l'educacióamb el nivell d’especialització necessari per dissenyar programes sobre cultura democràtica i d’educació en Drets Humans dirigits a institucions educatives i socials. També hi haurà la possibilitatde fer una estada formativa en un centre educatiu de l’estranger. Segons informa l'UdA en el comunicat, la posada en marxa d'aquest màster suposa completar en l’àmbit de les ciències de l’educació els tres cicles formatius que marca l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior.

A més a més, en la roda de premsa posterior al consell de ministres, el portaveu del Govern, Eric Jover, ha anunciat que s'havia aprovat el pla d'estudis del bàtxel·lor de la Universitat Carlemany en energies renovables.

tracking