Transports

L'avió d'Andorra Airlines tornarà a la Seu després de fer-hi treballs de manteniment

L'avió d'Andorra Airlines tornarà a la Seu després de fer-hi treballs de mantenimentAEROPORTS DE CATALUNYA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director executiu d’Andorra Airlines, Jorge Soriano, es va pronunciar davant els rumors del suposat avió d’Andorra Airlines, que apuntaven que havia tornat a les Canàries per operar vols interinsulars.

“El que puc dir és que l’avió, després d’haver estat un mes a l’aeroport d’Andorra-la Seu, havia de sortir per manteniments programats. Tot i això, aviat el tornarem a tenir aquí”, va aclarir Soriano referint-se a l’aeroport de la Seu.

D’aquesta manera, doncs, queda resolt el dubte de l’avió, que certament tornarà per operar des de Catalunya.

Cal recordar que el 19 de febrer va arribar una aeronau sense previ avís a l’aeroport d’Andorra-la Seu aixecant molta polèmica. L’avió, un model ATR72, de 50 places, que va arribar sense passatgers, va quedar aparcat a la plataforma de la infraestructura alturgellenca després de realitzar diverses maniobres d’enlairament i aterratge, procedent de les illes Canàries. Deu dies més tard, Soriano, el responsable de la companyia que es va fundar l’any 2016, va assegurar que hi hauria vols regulars abans del 15 de març i va afegir que la primera operació comercial amb viatgers es faria amb Madrid i tindria una periodicitat de dos cops per setmana.

tracking