Política

El consell de ministres aprova el nomenament dels 2 notaris

El Govern es farà càrrec els treballs d’adequació de l’edifici El Roc de Ciutat de Valls per destinar-los a l’extensió del Lycée Comte de Foix

Els exbatlles Jordi París i Jordi Junyer seran els dos nous notaris

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres ha fet oficial aquesta tarda el nomenament dels dos notaris que han resultat guanyadors del concurs públic. Així doncs, a faltade quèprestin el jurament davant el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, Jordi París i Jordi Junyer.

En la mateixa compareixença, el ministre de Finances i portaveu del Govern, Eric Jover, ha anunciat que es licitaven treballs d'adequació de l'edifici El Roc de Ciutat de Valls per destinar-los a l'extensió delLycéeComte de Foix. Elminsitreha indicat que "en el marc de la col·laboració, l'executiu es fa càrrec d'aquestes obres". A més a més, i a proposta del ministeri d'Ordenament Territorial, s'ha aprovat adjudicar les obres del viaducte de la serra de l'Honor, a la Massana, per un import de 341.479,08 a construccions Roca, que haurà de fer efectiva l'obra en un màxim de10setmanes. Aquesta no ha estatl'únicaadjudicació feta,perquès'ha aprovat també l'empresa que farà la senyalització viària. En aquest cas l'empresa seleccionada ha estatMultiserveisCo-Príncep per un import de 45.000 euros.

Congelats els preus públics a l'UdA

La Univestiat d'Anodrra mantindrà els preus tant per als cursos com per als crèdits universitaris per al proper curs. Jover ha dit que "davant la situació que hi ha, pensem que és la millor manera de poder garantir l'accés als estudis". També en el camp de l'educació s'ha anunciat que el 15 de maig hi haurà la prova escrita del nivell C1 de català per als alumnes del María Moliner i del Lycée Comte de Foix que hagin cursat l'assignatura. La prova oral es farà en els mateixos dies, evitant que els alumnes coincideixin. Finalment, també s'ha aprovat la convocatòria dels ajuts a la recerca per l'exercici en curs.

tracking