Solidaritat

Centre Comercial Andorrà dona 2.257 euros a la Creu Roja

Centre Comercial Andorrà dona 2.257 euros a la Creu RojaCCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La solidaritat continua sent un dels valors que més afloren d’ençà que va començar la pandèmia. En aquest marc, Centre Comercial Andorrà (CCA) va fer una donació solidària a la Creu Roja Andorrana el 14 de març, amb motiu del Dia de la Constitució andorrana.

En un comunicat emès ahir per part del centre comercial, la campanya solidària que es va fer conjuntament amb els seus clients es va basar en el fet que aquests destinaven una part de les compres a fer un donatiu que anava per ajudar a cobrir les necessitats de l’ONG. L’import total que es va aconseguir al llarg del 14 de març va arribar fins als 2.257,37 euros. L’entrega del xec va ser a càrrec de la directora de màrqueting de Centre Comercial Andorrà, Montse Resina. Per part de l’entitat social, va rebre el donatiu Jordi Fernández, en qualitat de director de la Creu Roja Andorrana.

La finalitat a la qual l’organització que lidera Fernández destinarà els diners serà la botiga solidària, un projecte que ha esdevingut molt important al llarg del darrer any ajudant tant residents del país com els treballadors de temporada que es van quedar sense poder retornar al seu país o bé que van arribar per aquesta campanya i que a causa de la pandèmia no van poder exercir la feina del seu precontracte.

Des de CCA van manifestar el compromís de l’establiment amb la societat. Concretament, l’acció es va emmarcar dins la responsabilitat corporativa del grup, i Resina va declarar que la filosofia de l’empresa és estar al costat de les persones que passen per situacions de dificultat “a través de la col·laboració amb diferents entitats del país, especialment amb la Creu Roja Andorrana, que està fent una tasca molt important”.

tracking