AUDIOVISUALS

Carnet Jove Andorra obre el termini per presentar-se com a jurat al Festival Ull Nu

Els tres joves escollits atorgaran el Premi Carnet Jove al Millor Curtmetratge i al Millor Llargmetratge/Migmetratge

L'Associació Carnet Jove Andorra obre el termini per presentar-se com a jurat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival Ull Nu 2021, que se celebra del 19 al 23 de maig, comptarà per segon any amb un jurat jove.

Segons informa en un comunicat l'Associació Carnet Jove Andorra, el Jurat Carnet Jove estarà integrat exclusivament per crítics cinematogràfics de 16 a 30 anys i atorgaran el Premi Carnet Jove al Millor Curtmetratge valorat en 400 € i el Premi Carnet Jove al Millor Llargmetratge/Migmetratge (òpera prima) valorat en 600 €. Durant els dies del Festival, el jurat visualitzarà tots els curtmetratges i llargmetratges, compartirà una estona amb el jurat oficial del Festival i assistirà a diferents activitats i esdeveniments del certamen.

Enguany el juratha estat impulsat pel Festival Ull Nu i per l’Associació Carnet Jove Andorra, segons informen per facilitar al jovent les seves inquietuds que tinguin sobre el món del cinema, que puguin també conèixer professionals del sector i viure de primera mà com funciona la producció d’un festival.

Les persones quevulguin presentar-se com a jurats hauran d’accedir al web carnetjove.ad i apuntar-se a la convocatòria, emplenar el formulari amb les seves dades, respondre a la pregunta “per què vull formar part del Jurat Carnet Jove?” i adjuntar una crítica d’una pel·lícula, sèrie, documental o de qualsevol peça audiovisual que elles considerin. La convocatòria romandrà oberta fins al 21 d’abril a les 23.59 h. Una comissió, formada per representants del Festival Ull Nu i del Carnet Jove Andorra, seleccionarà el 26 d’abril els tres integrants del jurat.

tracking