ARTS

Els Jocs Florals de la Llengua Catalana es posposen al 2022

Els Premis Arts i Nit Literària es mantenen i està obert el plaç per presentar les obres

Júlia Gil i Joan Guàrdia guanyen els Jocs Florals

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cercle de les Arts i de les Lletres d'Andorra ha informat en un comunicat la decisió d'ajornar de nou els Jocs Florals infantils i juvenils de la llengua catalana del Principat d'Andorra, que estaven previstos pel maig de 2021, fins al maig del 2022 per seguretat, seguint els consells de les autoritats sanitàries.

Pel que fa als premis ARTS Andorra, el Cercle informa que ha decidit convocar-los i les obres es podranpresentar entre el 27 de setembre i el 10 d'octubre de 2021, al Centre cultural i de congressos lauredià. Enguany el repartiment de premis tindrà lloc al Centre cultural i de congressos lauredià el dia 19 d'octubre de 2021 a les 20.00 h. Serà en aquest mateix acte quan s'inaugurarà l'exposició amb les obres seleccionades, que estaran exposades des del dia 18 fins al 31 d'octubre a la mateixa sala. El Centre ha confirmat que totes les obres trameses l'any 2020 pels premis han quedat automàticament acceptades per aquest any 2021, excepte que l'autor les hagi vulgut retirar.

Enguany també s'ha decidit convocar els Premis Nit Literària Andorrana, les obres de les quals s'hauran de trametre i presentar abans del 9 de setembre de 2021.

En aquest cas, l'acte d'adjudicació dels premis es realitzarà a la parròquia d'Andorra la Vella el dia 11 de novembre del 2021 i, de la mateixa manera que ene ls Premis ART, l'entitat ha informat que totes les obres trameses l'any 2020 pels premis queden automàticament acceptades per aquest any 2021, excepte que l'autor les retiri.

tracking