Troben sense vida els dos joves desapareguts al coll d'Ordino

La noia i el noi de 18 i 22 anys, respectivament, haurien mort per la inhalació d'un gas tòxic que desprenia un generador situat a prop de la borda on havien estat de festa durant la nit

La borda on s'han trobat els joves.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia i els bombers han trobat sense vida els cossos de dos joves, una noia de 18 anys i un noi de 22, en una borda Montaup, a la vessant de Canillo del coll d'Ordino. Ambdós van acudir ahir a una festa, i cap d'ells va tornar a casa. El pare de la jove ha estat qui ha donat l'avís aquest matí en veure que no havia tornat a casa i no la podia localitzar. La va veure ahir per última vegada a les 23 hores, moment en què hauria marxat cap a la festa. A partir de l'enquesta per mirar de localitzar la jove s'ha comprovat que el noi que també estava en aquesta festa tampoc havia tornat a casa. La cerca dels dos joves s'ha fet tant per aire, amb la utilització d'un helicòpter, com per terra.

Segons les primeres hipòtesis, els dos joves portaven sense vida des de feia unes hores quan han estat trobats. A prop de la borda on s'havia fet la festa, hi havia una petita caseta amb un generador que desprenia monòxid de carboni, un gas altament tòxic que els hauria adormit i finalment els hauria fet perdre la vida. Tot i això, encara s'ha de fer la investigació pertinent per determinar exactament què hauria provocat la defunció dels dos joves i si finalment aquesta ha estat la causa.

Busquen dos joves desapareguts per la vessant de Canillo del coll d'Ordino

tracking