Salut pública

Salut adjudica tallers de prevenció de les drogodependències per a totes les escoles

Salut adjudica tallers de prevenció de les drogodependències per a totes les escolesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres va aprovar dimecres, a proposta del ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, l’adjudicació definitiva del concurs internacional per realitzar dos tipus de tallers de prevenció de drogodependències adreçats als alumnes dels tres sistemes educatius d’Andorra.

L’adjudicació s’impulsa en el marc del pla nacional contra les drogodependències (PNCD), que defineix que s’han de promoure diferents programes de prevenció de drogodependències amb l’objectiu d’oferir informació i sensibilitzar sobre els efectes i les conseqüències del consum de drogues, la reducció de riscos i les actituds capaces de reforçar els factors de protecció i els hàbits saludables. Amb l’adjudicació, es dona continuïtat als tallers que al llarg d’aquests anys s’han organitzat, com un recurs més, amb l’objectiu d’oferir accions preventives durant l’etapa de l’adolescència.

El concurs públic ha atorgat l’adjudicació a l’empresa Promoció i Desenvolupament Social (PDS) per un import de 229,90 euros/taller, impostos inclosos. L’empresa s’encarregarà de dur a terme dos tipus de tallers:

Taller de prevenció del consum d’alcohol i altres drogues i dels riscos associats al consum, adreçat als alumnes de 2n de 2n cicle de 2a segona ensenyança del sistema educatiu andorrà i el nivell equivalent en la resta de sistemes educatius.

Taller de prevenció del consum d’alcohol i altres drogues i dels riscos associats al consum, adreçat als alumnes del 1r any de batxillerat i formació professional del sistema educatiu andorrà i nivell equivalent en la resta de sistemes educatius.

tracking