HABITATGE

La pandèmia fomenta la mobilització a paísos com Andorra

La COVID ha creat una tendència de marxar de les grans ciutat per instal·lar-se en ciutats mitjanes

La pandèmia fomenta la mobilització a paísos com Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Empresa Familiar Andorrana (EFA) ha celebrat avui, un Webinar sobre el sector immobiliari en temps de coronavirus. Elresponsable de Real Estate a Deloitte Espanya,Alberto Vallsha explicat que estem davant d'una crisi conjuntural de demanda generada per la pandèmia, però que a diferència de la crisi del 2008 aquesta s'afronta amb fonaments sòlids que permetran una ràpida recuperació. Tot i això, Valls ha dit que considera indispensable que hi hagi una planificació institucional perquè sinó els Governs cauen en la improvisació i els resultats d'aquesta gairebé mai són satisfactoris.

El senyorEduard Mendiluce, conseller Delegat d'Anticipa Real Estate, ha dit que per incrementar l'oferta d'habitatges assequibles de lloguer el sector públic s'ha de coordinar amb el privat.

Un altre dels participants, el president del Col·legi Professional d’Agents i Gestors Immobiliaris d’Andorra (AGIA), Jordi Galobardas, ha manifestat que el mercat de lloguer actual és reduït i insuficient i que hi ha una manca de col·laboració de l'Administració. Galobardas considera que la pandèmia ha creat una tendència de marxar de les grans ciutat per instal·lar-se en ciutats mitjanes i petites com seria el cas d'Andorra.

tracking