Reunió

La trobada d'empresaris de la Cimera aplegarà 400 participants

L'acte es farà de forma presencial i telemàtica al Centre de Congressos de la capital

Gerard Cadena i Iago Andreu han presentat la trobada aquest migdiaTwitter CEA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) preveu que la XIIIa edició dels Encuentros Empresariales Iberoamericanos, que tindrà lloc els propers 19 i 20 d'abril en el marc de la XXVIIa Cimera Iberoamericana de Caps d'Estat i de Govern, reunirà 400 empresaris dels països amb representació política a l'acte (Andorra, Espanya, Guatemala, Portugal i la República Dominicana) al Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

La innovació, la sostenibilitat corporativa en temps de pandèmia, la connectivitat i les infraestructures, la transformació digital i l'economia 4.0, el repte de la recuperació del turisme, la resolució de conflictes en l'àmbit empresarial i la igualtat de gènere seran els eixos temàtics de l'esdeveniment.

La trobada tindrà un doble format presencial i virtual. Iago Andreu, gerent de l'entitat organitzadora dels actes, la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), ha destacat en roda de premsa avui al migdia que una part "important"dels 300.000 euros que costarà l'esdeveniment es dedicarà a la producció audiovisual. "Volem evitar el format webinar. Per això hem contractat un equip de realització molt potent que ens permetrà convertir la part digital dels actes en un programa de televisió de dos dies de durada", ha apuntat Andreu.

Pel que fa a les mesures per prevenir contagis de Covid, el president de la CEA, Gerard Cadena, ha explicat que els assistents a l'espai on tindran lloc els actes, el Centre de Congressos d'Andorra la Vella, hauran de portar una prova PCR o TMR negativa feta fins a 72 hores abans de l'inici dels actes. A més, l'organització els farà tests d'antígens cada dia abans d'entrar al Centre de Congressos i vetllarà perquè tothom porti mascareta, es renti les mans amb gel hidroalcohòlic i respeci la distància de seguretat.

tracking