Andbank aconsegueix 29,5 milions de beneficis al 2020

El resultat representa un increment de més del 5% respecte a l'exercici anterior

La seu central d'Andbank. AndbankFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andbank ha tancat l'any passat amb un benefici de 29,5 milions que suposo un augment de més del 5% respecte al resultat obtingut al 2019, segons ha informat aquesta tarda. El grup internacional especialitzat en banca privada destaca l'evolució positiva del negoci en els diferents mercats, l'obertura de noves oficines i la firma d'operacions corporatives com els factors que han incrementar el volum d'actiussota gestió un 11,4 %, fins als 26.567 milions d’euros. El creixement d'actius inclour l'adquisició de Bank DegroofPetercam Spain que es va concretar al juny.

L'entitat remarca que el volum de negoci del grup ha crescutun 12,1 %, assolint els 28.587 milions d'euros en un any marcat per la crisi provocada per la pandèmia. Andbank assenyala que els indicadors de rendibilitat "confirmen la robustesa del model de negoci del grup" amb unROE del 5,64 % i un ROTE (rendibilitat sobre el patrimoni tangible) d'un 13,70 %.

Els recursos propis del banc han arribat durant el 2020 a538milions d'euros i les ràtios de solvència i liquiditat se situen per sobre dels paràmetres exigits pels acords de Basilea III i per sobre de la mitjana europea.

tracking