Cultura

La Fundació Crèdit Andorrà reprèn part de les activitats

Les visites guiades o el senderisme per majors de 60 anys són les primeres a tornar-se a fer

La Fundació Crèdit Andorrà reprèn part de les activitatsCrèdit Andorrà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Algunes de les activitats que organitza la Fundació Crèdit Andorrà i que es van aturar a causa de la pandèmia mundial provocada per la Covid-19 es tornaran areprendre. Entre aquestes s'hi troben les visites guiades a alguns equipaments culturals o el senderisme per a majors de60anys.

La primera activitat presencial ha estat una visita guiada al MuseuCarmenThyssen Andorra per veure l'exposició temporal 'Talents amb denominació d'origen: deRigaltaPuigdengolas', una mostra centrada en el diàleg artístic entre la Col·lecció d'Art de Crèdit Andorrà i la Col·leccióCarmenThyssen. Les visites han tingut lloc els dies 17 i 18 de març i les properes es preveuen els dies 23 i 24 de març, en dos torns, a les 11 h o a les 16 h.

La segona activitat que hi ha programada pel que fa a visites guiades serà a l'església de Santa Eulàlia d'Encamp i als seus voltants, que tindrà lloc el pròxim dia 2 de juny, a les 11 del matí i que està organitzada amb la col·laboració del Comú d'Encamp.

Per tal de poder desenvolupar-les de manera segura, les activitats es fan seguint les recomanacions sanitàries de seguretat i prevenció contra la Covid-19. En aquest sentit, cal destacar que es fan en grups reduïts, mantenint les mesures de distanciament social i amb l'obligatorietat d'ús de mascareta, així com fetes amb una inscripció prèvia.

tracking