MyInvestor, neobanc participat d'Andbank Espanya, assoleix els 1.000 milions de xifra de negoci

L'entitat ha multiplicat per 10 la seva xifra de negoci en 20 mesos

AXA i El Corte Inglés entren a MyInvestor i el 75% seguirà sent d'Andbank EspanyaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El neobanc participat per Andbank Espanya, MyInvestor, en el qual també hi són presents El Corte Inglés Seguros i AXA Espanya, ha aconseguit els 1.000 milions d'euros de xifra de negoci, comptant el saldo en comptes, inversió i hipoteques, consolidant així el seu lideratge com a la fintech més gran d'Espanya per volum. MyInvestor ha assolit aquesta fita després d'haver multiplicat per 10 la seva xifra de negoci en tot just 20 mesos, des de juliol de 2019, quan va superar els 100 milions.

El neobanc ha obtingut un creixement exponencial els últims 12 mesos, obtenint un creixement de volum de negoci del 254% des del març passat, en què la xifra era de 282 milions d'euros.

Dels 1.000 milions d'euros actuals, 418 corresponen al dalo en compte, 326 als productes d'inversió i 256 a la cartera creditícia, majoritàriament hipotecària. En aquest sentit, destaca queMyInvestor ha concedit 1.500 préstecs hipotecaris dels quals més del 75% són subrogacions, mentre quela seva ràtio de mora és del 0% i no registra cap petició de moratòria.

Pel que fa als productes d'inversió, en els últims mesos ha aconseguit cotes de rècord de subscripcions de 30 milions al mes, gràcies, entre altres productes, a l'embranzida dels fons indexats.Al març de 2020 MyInvestor comptava amb 13 milions d'euros d'actius sota gestió i avui té 326 milions invertits en fons, plans i carteres indexades de gestió discrecional, la qual cosa suposa haver multiplicat per 25 la xifra en només 12 mesos.

En aquest mateix període, el saldo a la vista en comptes corrents ha augmentat de 156 a 418 milions, és a dir un 167% més; mentre que la inversió creditícia s'ha incrementat de 112 a 254 milions, la qual cosa suposa un creixement del 126%.

Elconseller delegat d’Andbank Espanya, Carlos Aso, ha celebrat aquesta fita i ha indicat que "en un temps rècord MyInvestor s'ha convertit en una entitat disruptiva que, palanquejada en les noves tecnologies, és capaç de pensar i fer coses diferents per a construir la banca del futur". A més, ha destacat que "la satisfacció d'oferir productes diferencials i exclusius per a tots i en condicions molt avantatjoses, sobre un model de negoci eficient, rendible i sostenible a llarg termini".

tracking