comuns

Andorra la Vella rep més de setanta propostes per al pressupost participatiu

Andorra la Vella rep més de setanta propostes per al pressupost participatiuCOMÚ ALV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Andorra la Vella estrena una iniciativa de pressupost participatiu i ja ha recollit més de 70 propostes per aprofitar la partida de 100.000 euros que la corporació ha guardat per als projectes ciutadans. Les persones que tinguin una idea encara són a temps de lliurar-la, ja sigui a través de les diferents bústies instal·lades al centre cultural La Llacuna, l’oficina de l’Espai Ciutadà o l’oficina de tràmits de Santa Coloma, o bé a través del web decidim.andorralavella.ad. El termini finalitza el 26 de març.

La corporació fa una valoració satisfactòria de l’interès expressat per la ciutadania: “Malgrat ser la primera edició d’aquesta iniciativa a Andorra la Vella i el context complicat que estem vivint a causa de la pandèmia, el suport de la ciutadania està sent molt encoratjador”, ha expressat Meritxell López, consellera de Projectes Participatius.

Un cop superat el termini de presentació de sol·licituds, la taula tècnica de validació en farà un cribratge per aprovar totes les propostes que compleixin els requisits i que seran les que passaran a la següent fase: la votació ciutadana. Totes les persones censades a la capital majors de 16 anys podran votar les iniciatives preferides durant el mes de juny.

tracking