Turisme

Vallnord-Pal Arinsal posa a la venda els forfets Ski&Bike per la temporada 21-22

L'estació massanenca posa a disposició dels seus clients una assegurança de cancel·lació per 50 eruos

Vallnord-Pal Arinsal posa a la venda els forfets Ski&Bike per la temporada 21-22Vallnord

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vallnord-Pal Arinsal posa a la venda avui mateix els forfetsSki&Bikeper la temporada 2021-2022. Tal com ha explicat l'estació massanenca, amb aquesta venda anticipadaespreténpoder oferir un preu més avantatjós per als clients més fidels; no obstant això, també ofereixen preus especials per als nous compradors. Pel que fa al període on es podrà adquirir el passi de campanya a preus especials, aquest tindrà una durada de3mesos, és a dir, fins al pròxim 30 de juny.

Una de les novetats que presenta la venda anticipada d'aquesta temporada és la nova assegurança de garantia per cancel·lació. A la pràctica vol dir que Vallnord-Pal Arinsal garanteix realitzar una compensació econòmica als clients que la comprin i sense captipusde justificació. El seu cost és de 50 euros i la devolució serà proporcional als dies que s'hagi pogut utilitzar.

L'estació massanenca també ha anunciat que els clients que ho sol·licitin, se'ls podrà fer un retorn proporcional del forfet de la present temporada, en funció dels dies que nohaginpogutgaudir-lo.

tracking