Turisme

El sector turístic porta operadors francesos a conèixer el país

L'AMC organitza un viatge amb 8 agències especialitzades en estades de negocis i congressos

El sector turístic porta operadors francesos a conéixer el paísAMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'AndorraConventionBureuha organitzat una estada al país a 8 agències de viatge franceses especialitzades en turisme de negocis icongressosper tal de donar-los a conèixer el ventall de possibilitats dels que disposa Andorra en aquest camp, combinat amb l'oferta turística d'hivern.

Els operadors procedeixen de diferents punts de la geografia francesa tals com Bordeus, Nates, Lilla, Lió o Marsella i treballen habitualment amb els sectorsfarmacèutic, de la cosmètica, finances, moda o automoció. AmbaquestFAMtripla parapúblicapreténque es pugui conèixer de primera mà els atractius que té el país. Així doncs, avui se'ls ha organitzat untourpel Centre Històric d'Andorra la Vella, fent parada a la Casa de la Vall, demà viuran les activitats a l'aire lliure, passant el dia a Grandvalira i sopant en alçada a un restaurant de Vallnord - Pal Arinsal. Durant l'estada també hi haurà una parada al Inúude Caldea.

Des de l'AMCs'ha considerat que, atenent l'actual situació, era "interessant" continuar l'aposta per aquest tipus d'accions, ja que"la tendència indica que els destins de proximitat amb propostes d'activitatsteam-buildingen entorns naturals són ara mateix més atractius per les agènciesMICEalhorad'acollir aquest tipus d'esdeveniments" i han destacat que la resposta dels visitants francesos està sent "positiva".

tracking