Literatura

Cultura entra a formar part dels Premis Homilies d'Organyà de narració literària

El ministeri impulsa un guardó nou de relat negre dotat amb 1.500 euros

Sílvia RivaSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Cultura i Esports del Govern ha entrat a formar part dels prestigiosospremis literaris Homilies d'Organyà, que enguany arriba a la 25a edició amb un augment de la dotació econòmica. Concretament passa de 2.000 a 2.200 euros per al guanyador i a 1.100 per al finalista. El Govern entra amb un nou guardó, el 'Mort qui t'ha mort?', de relat negre, el qual està dotat amb 1.500 per a l'obra guanyadora.

La convocatòria dels premis s’obre just avui i es tancarà el 20 de maig. L’acte del lliurament dels premis està programat per al 4 de setembre en el marc de la Fira del Llibredel Pirineu, que també celebrarà enguany la 25a edició. L’alcalde d’Organyà, Celestí Vilà, s’ha mostrat molt satisfet per la incorporaciódel Govern d’Andorra al cartell dels premis literaris Homilies. Per la seva part, la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, ha manifestat que “em satisfà enormement que el Govern formi part d’un cartell literari de tanta importància i tradició com són els premis literaris Homilies. Andorra sempre ha estat present a la Fira del llibre del Pirineu, i amb aquest nou premi tanquem el cercle".

Concurs dels Oscar

D'altra banda,el servei de Videoteca de la Biblioteca Pública del Govern ha posat enmarxa el Concurs dels Oscar 2021, que consisteix a fer una travessa sobre els guanyadors de vuit categories:millor pel·lícula, millor director, millor actor, millor actriu, millor pel·lícula d’animació, millor actriu de repartiment, millor banda sonora original i millor pel·lícula internacional. Les butlletes s'han de lliiurar abans del 24 d'abril a les 13.30 h i es premiarà els tres concursants que hagin obtingut més encerts.Els premis consisteixen en lots de llibres, DVD, bandes sonores i entrades per al cinema, amb la col·laboració dels cinemes Illa Carlemany i del Cineclub de les Valls. El concurs està obert a tots els residents a partir de 13 anys.

tracking