pandèmia mundial

Salut notifica 29 contagis i els casos actius tornen a pujar

Durant la jornada d'ahir es van administrar 1.022 vacunes, la xifra més alta fins el moment

Hospital Nostra Senyora de MerixellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Salut ha notificat 29 contagis nous des de l'actualització sanitària d'ahir que han fet créixer el nombre total de casos de Covid-19 a Andorra des de l'inici de la pandèmia fins als 11.228. A més, els casos actius han tornat a augmentar respecte ahir, concretament de 333 a 341, després que s'hagin produït 21 recuperacions que situen la xifra d'altes totals en 10.775. Afortunadament, no hi ha hagut cap defunció i la xifra de víctimes del virus al país es manté en 112.

De la seva banda, l'hospital Nostra Senyora de Meritxell es manté amb 15 pacients per Covid, dels quals 8 es troben a planta i 7 a l'UCI, amb quatre d'ells sota ventilació mecànica, és a dir la mateixa quantitat que ahir.

Pel que fa a la vacunació, continua avançant a un ritme elevat. Durant la jornada d'ahir es va establir un nou rècord de persones vacunades en un mateix dia al país amb 1.022.

Finalment, pel que fa a la població escolar, 17 aules estan sota vigilància activa, cinc d'elles confinades totalment i 12 de manera parcial, mentre que 21 classes estan en vigilància passiva

tracking