Concerts

Miki Núñez encapçala la Temporada de l'Auditori Nacional

Les entrades es podran adquirir a la web de cultura o a un punt de venda oficial situat a l'Illa Carlemany

Miki Núñez encapçala la Temporada de l'Auditori Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantant català, Miki Núñez, encapçalarà la Temporada 2021 de l'Auditori Nacional, la qual ha estat presentada aquest matí per la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva,juntament amb l’equip d’acció cultural i els artistes participants. El número 1 en vendes a Espanya aterrarà al Principat el proper 1 d'abril amb senzills estrella com La venda o Celébrate, entre d'altres.

La temporada s'iniciarà el 19 de març amb Guillem Tudó i la Big Band Jazz Maresme, mentre que el 10 d'abril tindran lloc dues actuacions per al públic familiar a càrrec d'El Pot Petit, que havien d'oferir un espectacle la temporada passada però es va cancel·lar per la pandèmia.

El 24 d'abril serà el torn per a Sara Núñez, que presentarà un concert inèdit del seu disc debut A flor de piel, i el 22 de maig arribarà a l'AuditoriThe Scarlett Brotherhood, l’essència musical del sud dels Estats Units, amb lacantant Laura Estiarte, el guitarrista Robert Pujol, el violinista Elias Porter, el contrabaix de l’Òscar Llauradó i l’harmònica de l’Àlex Bagaria.

El pianista Jordi Barceló oferirà el 24 de setembre un concert acompanyat de músics andorrans de primer ordre i el 16 d'octubre Trois Cafés Gourmands actuaran per primer cop al Principat.La temporada es tancarà amb Hysteriofunk, el dia 28 d’octubre.

Les entrades es podran adquirir a través de la web www.cultura.ad o a un punt de venda oficial que se situarà al centre comercial Illa Carlemany. Les entrades estaran disponibles unes setmanes abans de la celebració de cada concert i per tal de seguir les recomanacions sanitàries, la capacitat a l'Auditori Nacional serà limitada a les mesures vigents en cada moment. El sistema només permetrà la venda de dues entrades per operació i el dia del concert no es podran comprar entrades. Tots els concerts començaran a les 21.30 h llevat de les dues sessions d'El Pot Petit, que es duran a terme a les 12 h i a les 17 h. Els preus oscilaran entre els 5 i 15 euros i hi haurà descomptes d'un 15% amb el carnet jove.

tracking