Política

DA renova la seva imatge coincidint amb el 10è aniversari del partit

La formació reactiva les diferents comissions polítiques orientades amb l'H23 que marca l'actual pla de Govern

DA renova la seva imatge coincidint amb el 10è aniversari del partitFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Demòcrates per Andorra renova la seva imatge coincidint amb el desè aniversari de la creació del partit. Mitjançant una roda de premsa, que s'ha fet en format telemàtic, el secretari general de la formació, Jaume Serra, acompanyat de la secretària d'organtizació, Rosalina Serra, i el secretari de comunicació, Jordi Ribes, han presentat el nou disseny que manté com a color troncal el taronja, que ha caracteritzat el partit de l'actual cap de Govern, Xavier Espot. "Som un partit jove, però hem demostrat que som un partit de govern" ha destacat Serra

Un altre dels trets destacats de la renovació d'imatge de DA, és la reactivació de les diferents comissions polítiques del partit. Reformulades a partir de l'Horitzó 23, el full de ruta que va presentar Govern per tal de sortir de l'actual crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19, Demòcrates articularà la seva orientació política en les característiques fonamentals d'aquest marc i veure "que podem aportar i si s'escau millorar-lo" ha dit el secretari general.

Finalment, i preguntat sobre els lideratges, Serra ha indicat que "tenim un sistema polític en que el cap de Govern només pot exercir dos mandats i això obliga a unes dinàmiques de recanvis que són les que són" però ha destacat també que "té coses bones com per exemple que ningú es pot perpetuar en el càrrec".

tracking