ART

Activitats al Thyssen pels usuaris de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell

El programa d'activitats va començar el 4 de març i segueix avui i els dies 12 i 16 de març amb dues sessions diàries a les 11 i a les 16 hores

Activitats al Thyssen pels usuaris de la Fundació Privada Nostra Senyora de MeritxellMuseu Carmen Thyssen Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El museuCarmenThyssen Andorra ha creat una sèrie d'activitats destinades als usuaris de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell per tal d'apropar-los l'art i la cultura. L'objectiu és contribuir a millorar la qualitat de vida d'aquestes persones i compartir valors gràcies a la col·laboració d'ambdues entitats des de fa tres anys. "Un museu es nodreix de la participació de moltes persones, i per a nosaltres, oferir l'activitat expositiva, lúdica i formativa a totes les capacitats, és un repte que ens empeny a continuar treballant dia a dia per democratitzar la cultura i fer-la accessible a tothom" ha destacat Teresa Areny, cap de projectes de l'equipament.

El programa d'activitats va començar el 4 de març en formatpresenciali en línia i segueix avui i els dies 12 i 16 de març amb dues sessions diàries a les 11 i a les 16 hores, de 40 minuts cada una. Les propostes permetran els usuaris de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxellconèixerles aventures del Gatet Ramonet i els seus amics en el cafè Els Quatre Gats a través d'un taller d'ombres xineses. Les activitats presencialssónen grupsreduïtsde sis persones i es realitzen a la salaEduCarmenque disposa el museu.

tracking