Tallers gratuïts i un 'escape room' a Sornàs per a les vacances de Pasqua

El comú ha preparat diferents activitats que tindran lloc del 29 de març a l'11 d'abril

Tallers gratuïts i un 'escape room' a Sornàs per a les vacances de PasquaComú d'Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Ordino ha preparat diferents activitats per a la setmana de les vacances escolars de Pasqua que tindrà lloc del 29 de març a l'11 d'abril. La primera serà el taller "Per pasqua fem volar ocells” que se celebrarà a La Capsa el 30 de març, d’11 a 12.30 hores a Ordino i de les 15 a 16.30 hores a la Massana i que estarà dirigit a infants de 6 a 9 anys mentre que la següent serà "Nocions bàsiques d’aquarel·la" que es farà el 31 de març, en els mateixos horaris, per a joves de 14 a 17 anys. Així mateix, els infants de 4 a 6 anys tindran una activitat basada en la creació d’una manualitat amb el títol "I per Pasqua un conill!" que es realitzarà el 6 d’abril, d’11 a 12.30 hores a Ordino i el dia 7 d’11 a 12.30 hores a la Massana, i els d'11 a 13 anys podran gaudir d'untaller de "lettering" i "doodles" amb motius de Pasqua el 8 d’abril d’11 a 12.30 hores a Ordino i el dia 9, en el mateix horari, a la Massana.

El dijous 8 també es farà un "escape room" exteroir a Sornàs per a infants d'entre 9 i 11 anys. Els assistents faran un viatge en el temps i es traslladaran als anys 30 al Pirineu.L’activitat estarà inclosa en el programa de vacances del Punt d'Informació Juvenil (PIJ) de manera que es potenciarà l’intercanvi d’experiències entre edats diferents. Com a propostes esportives hi haurà escalada, waterpolo i un torneig de futbol sala, així com paintball, una visita al Museu del còmic i una sortida a Caldea.

Les inscripcions a la ludoescola per les vacances de Pasqua ja estan obertes, en línia a tramitsordino.ad per tots aquells que ja disposem de la documentació necessària o al Servei de Tràmits amb cita prèvia al telèfon. 878 100.Totes les activitats són gratuïtes però necessiten la reserva prèvia al telèfon de whastapp 344 506.

tracking