Política

Pintat critica Montaner per no notificar-li que crea un partit

El president del grup parlamentari Terceravia+ Unió Laurediana+ Independents ha afirmat que s'ha assabentat de la decisió per la premsa

Pintat promou portar al TC la Llei de seguretat pública i sanitatFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del grup parlamentariTerceravia+Unió Laurediana+Independents, Josep Pintat, ha expressat aquest migdia el seu malestar ambCarineMontaner, ja que, segons ha afirmat, s'ha assabentat per la premsa de la voluntat de la fins ara consellera general de crear un partit nou. Pintat ha detallat queMontanerli va fer entrega ahir de la carta de renúncia, però que noel va informarde les seves intencions. Així mateix, el president del grup parlamentari ha explicat que, tot i que tenen un acord signat en el qual s'estipula que si un representant deixa el grup tambéhade deixar l'escó,Montanerha decidit no complir amb el pacte iseguiràcom a consellera no adscrita i que el grup no la pot obligar a renunciar-hi perquè és un dels seus drets com a parlamentària.

Pintat no ha volgut aprofundir sobre sis'haproduïtun distanciament ambMontanerarran de les manifestacions fetes per la consellera, peròsique ha especificat que van tenir una reunió fa quinze dies on es va demanar que les decisions i declaracions es fessin de manera consensuada amb el partit. El president del grup parlamentari també ha subratllat que segurament, si no hagués estat per la pandèmia, aquest trencament no s'hauria produït.

tracking