Cinc denúncies per l'estafa de les trucades des de l'estranger

El biòleg Joel Lòpez ha fet públic que un estafador va intentar enganyar-lo amb aquest mètode

Cinc denúncies per l'estafa de les trucades des de l'estrangerTwitter Joel Lòpez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha rebut cinc denúncies relacionades amb l'intent d'estafa realitzades a través de trucades des de l'estranger a comerços. L'estafa es basa entrucades telefòniques des de números de fora del país on es manifesta a coemrços que en breu una agència de missatgeria es posarà en contacte amb ells per tal de gestionar l’enviament o la recepció d’un paquet i que han de realitzar un pagament a través de la targeta de crèdit que normalment correspon a l'import de l'IGI.

Una de les persones que ha denunciat a través de les xarxes socials aquesta estafa ha estat el biòleg Joel Lòpez, a qui van contactar al laboratori des dels Estats Units fent-se passar per un suposat cosí que li enviaria un paquet des de l'estranger. Lòpez va agregar el número de telèfon i li va escriure un Whatsapp a l'estafador per fer-li saber que era coneixedor del seu intent i denunciar-ho públicament.

La policia recorda que si es rep una trucada desconeguda i amb aquestes característiques no es doni mai cap informació de la targeta de crèdit ni es faci cap pagament i es truqui al telèfon 872 000 o al 110.

Cinc denúncies per l'estafa de les trucades des de l'estranger

tracking