afers exteriors

La República Domincana designa un nou ambaixador per a Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La República Dominicana va anunciar divendres passat que ha designat un nou ambaixador per a Andorra. A tenor del decret signat pel president, Luis Abinader, el fins ara periodista Juan Bolívar Díaz Santana va ser nomenat com a primer diplomàtic del país caribeny al Principat amb caràcter plenipotenciari.

Cal recordar, però, que el nou ambaixador de la República Dominicana a Andorra exercirià el càrrec des de la seu diplomàtica que el país té a la capital d’Espanya, Madrid, ja que ara mateix no hi ha una missió permanent de l’estat caribeny al Principat d’Andorra. D’aquesta manera, i com passa amb altres ambaixadors, la seu diplomàtica estarà integrada en la que l’estat té davant del Regne d’Espanya.

Aquest no és l’únic càrrec de caràcter diplomàtic amb què compta Juan Bolívar Díaz Santana, ja que des de fa aproximadament un mes, ja exercia les mateixes funcions d’ambaixador plenipotenciari a Espanya. Ara, assumint també el càrrec per Andorra, el veterà periodista, exercirà el càrrec davant dels dos estats, com ja fan altres representants diplomàtics.

tracking