Ferit lleu un veí de Príncep Benlloch per inhalació de fum

El petit incendi es va produir arran d’un accident domèstic que va acabar afectant tot l’edifici

Ferit lleu un veí de Príncep Benlloch per inhalació de fumFernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un petit incendi va originar-se ahir a la tarda en un edifici situat a l’avinguda Príncep Benlloch d’Andorra la Vella. Fruit de les flames, un veí d’uns 30 anys va haver de ser traslladat a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell per inhalació de fum, segons van informar els bombers al Diari. Concretament, el cos va rebre l’avís pels volts de les 15.50 hores per una columna de fum que provenia del primer pis de l’immoble del número 39.

Segons ha pogut saber aquest mitjà, el foc s’hauria escampat arran d’un accident domèstic amb una paella que romania amb restes d’aliments sobre una vitroceràmica encesa. Com a conseqüència de l’escalfor, les flames van provocar una combustió que també va comportar danys en la campana extractora de la cuina.

Fins al lloc dels fets es van haver de desplaçar quatre vehicles –dos camions, una ambulància i un cotxe– de la caserna de Santa Coloma i un total de 10 efectius. Acte seguit, els bombers van haver d’evacuar els tres veïns que es trobaven a l’edifici. La intervenció dels cossos de salvament va requerir uns cinc minuts per extingir les flames i més de mitja hora per ventilar tot l’immoble. Per tot plegat, durant aproximadament 45 minuts el servei de circulació del comú d’Andorra la Vella va haver de tallat la circulació i el pas de vianants per precaució.

En darrer lloc, l’home que va haver de ser enviat a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell per intoxicació de fum és l’inquilí del pis on es va produir l’incendi. Segons fonts del centre hospitalari, l’afectació és de caràcter lleu i no es pateix per la seva vida.

tracking