pandèmia mundial

França no demanarà una TMA per a viatges inferiors a 24 hores

Els residents que vulguin accedir a territori gal i els veïns de l'Arieja i els Pirineus Orientals que visitin el Principat es beneficiaran d'una exempció del test a partir de demà

El Pas vol subvencionar les TMAFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els ciutadans d'Andorra que vagin a territori gal i els residents de l'Arieja o els Pirineus Orientals que viatgin al Principat es beneficiaran de l'exempció d'una prova PCR o TMA a partir de demà, sempre que la visita sigui inferior a 24 hores. Així ho ha notificat l'Ambaixada de França a Andorra a través d'un comunicat, on subratlla que la mesura només s'aplicarà en aquests casos i que la resta de restriccions seguiran com fins ara.

Aquesta era una de les peticions que el cap de Govern, Xavier Espot, va sol·licitar al primer ministre francès,JeanCastex, durant una reunió telemàtica que es va celebrar a mitjans de febrer. Espot va demanar l'assimilació d'Andorra amb l'Arieja i els Pirineus Orientals per tal que els visitants nohaguessinde presentar la provaTMAo PCR i afavorir així l'entrada de turistes en ambdós territoris.

tracking