La policia deté tres turistes de Madrid per les pintades

El comú els ha pogut identificar gràcies a les càmeres de seguretat que hi ha instal·lades a diversos indrets de la vila

El comú denuncia diverses pintades a mobiliari urbà i parets d'edificisComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha detingut tres turistes madrilenys com a presumptes autors de les pintades que s'han realitzat aquesta nit a mobiliari urbà i edificis a Encamp. La identificació dels arrestats, que s'allotjaven a un hotel de la vila, s'han pogut realitzar gràcies a les càmeres de seguretat que hi ha instal·lades a diversos indrets.

El comú ha assegurat aquest matí a través de les xarxes socials que emprendrà les accions judicials i policials pertinents per tal que els vàndals facin front al cost que suposa la reposició de tots els desperfectes, ja que aquests actes són una despesa innecessària, un esforç dels equips de neteja i una molèstia pels veïns de la zona. El comú també ha recomanat als propietaris que ho han sofert en els seus edificis que interposin les denuncies corresponents i la cònsol major, Laura Mas, ha assegurat que "no permetrem que l'incivisme quedi impune a la nostra parròquia", motiu pel qual des de primera hora "ens hem posat a treballar per reparar els danys, demà s'iniciarà la neteja".

tracking