Mar Flores aterra al Tarter

La popular model i presentadora espanyola va estar esquiant en una de les estacions del país el cap de setmana passat. Durant la pràctica esportiva, va patir un accident que va requerir que fos baixada amb un retrac de les pistes i atesa per una lesió al turmell.

Mar Flores aterra al Tarter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El darrer cap de setmana, els pisters que atenen habitualment a la zona del Tarter, van rebre un avís com tants d’altres. Una dona havia patit una caiguda i s’havia produït una lesió al turmell. La sorpresa es va produir quan l’accidentada es va treure les ulleres i va revelar la seva identitat: Mar Flores.

La popular actriu i presentadora espanyola va aconseguir fer una finta a les restriccions i prohibicions que hi ha per als no residents de poder esquiar al Principat per calçar-se els esquís i fer una sèrie de baixades a l’estació canillenca. Flores, que és una habitual de la premsa rosa espanyola, havia passat completament desapercebuda transitant pel domini esquiable; un anonimat que es va veure truncat quan després d’un desafortunat accident, va requerir atenció mèdica i el trasllat amb un retrac per tal de rebre-la.

La lesió de la presentadora es va produir dissabte al matí. El cap de setmana d’esquí havia començat amb un clima excepcional per a la pràctica de l’esport. El sol lluïa amb força i la neu que hi havia a la zona del Tarter estava en perfectes condicions. Malgrat això, amb el pas de les hores aquesta situació idíl·lica per a la pràctica dels esports de neu es va anar truncant, i un fort vent i fred van acabar ocupant el que hores abans era un temps de bonança. En aquest nou context, es van començar a produir incidents i concretament, per les ventades, el telecadira de la zona de la Llosada va començar a tenir problemes.

En una primera sotragada, en baixar del giny, va ser quan Flores va patir la lesió. Un cop de vent hauria desestabilitzat el telecadira en el moment que la model anava a baixar i va ser quan ella i una altra dona van patir una lesió. Cal recordar que minuts més tard, en un altre viatge, tres adults i un nen van patir lesions en caure també a causa de, segons van explicar, una brusca frenada que els va provocar l’ensurt a escassos dos metres de la zona d’arribada.

Així doncs, poca estona després d’haver començat a fer descensos, l’aventura andorrana de Mar Flores es va haver d’acabar. Malgrat la lesió, i atenent les publicacions que la famosa espanyola ha fet en els darrers dies a les seves xarxes socials, sembla evident que no va ser res greu, i va continuar cultivant la seva faceta d’instagramer. I és que, al cap i a la fi, en l’època de la societat del postureig, l’important no és el que passa, sinó el que vols vendre a les teves xarxes. I Flores, en això, té diverses mestries.

tracking