El fons d'inversió d'Andbank, Sigma Balanced, obté els cinc globus del ràting de sostenibilitat

L'agència Morningstar reconeix els criteris d'inversió sostenible de l'entitat amb la màxima qualificació

Andbank commemora aquest any el norantè aniversariANDBANK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El fons d’inversió d’Andbank, Sigma Balanced, ha obtingut els cinc globus del ràting de sostenibilitat que atorga l'agència Morningstar, és a dir la màxima qualificació. Amb aquest índex, s'ha avaluat positivament els criteris d’inversió sostenible aplicats a la selecció d’actius segons la categoria del fons. A més, Sigma Balanced ha mantingut al tancament del 2020 les quatre estrelles Morningstar en dues classes del fons, la institucional i la del pla de pensions. "Aquesta qualificació ha estat assolida gràcies a la rendibilitat acumulada del 15,20 % en els darrers 5 anys, i un adequat control del risc durant uns últims mesos molt volàtils", han destacat des del banc.

El fons es va situar amb un retorn positiu al tancament de l’any en les seves tres classes (+3.24% (A), +3,97% (B), i 4,73 (P), respectivament), tot i les fluctuacions dels mercats a causa de la crisi sanitària.Com a conseqüència d’aquests bons resultats, Morningstar ha atorgat al Sigma Balanced dos dels seus ràtings de més alta qualitat.

El Sigma Balanced és un fons mixt, UCITS IV domiciliat a Luxemburg, que inverteix principalment en bons i accions, amb una banda d’exposició a renda variable que se situa entre el 30 % i el 80 %, a més d’aplicar criteris de gestió ESG en la seva estratègia. Està assessorat per Jordi Riera, Head of Advisory & Portfolio Management d’Andbank Andorra amb una àmplia experiència en la gestió de fons i carteres. "Després d’un any difícil en els mercats a causa de la crisi sanitària, hem obtingut un resultat molt òptim en el fons. Som conscients de l’entorn enormement complex. Per aquest motiu, un dels principals objectius se centra en la gestió del risc de les inversions dels nostres clients", exposa Riera, que afegeix que "pensem que el Sigma Balanced, tant per la seva estratègia flexible com pel seu ampli univers d’inversió, és una de les millors alternatives del mercat i esperem que els nostres clients segueixin confiant en la gestió que estem duent a terme en aquest fons".

tracking