pandèmia mundial

Camp nega l'entrada de no residents a les estacions

El ministre portaveu, Eric Jover, demana responsabilitat i "rigor" als camps de neu i que es compleixin els acords entre Govern i Ski Andorra

Esquiadors cauen d'un telecadira del Tarter per un cop de ventL. G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president d'SkiAndorra, Francesc Camp, ha negat aquest matí durant el consellde comúde Canillo que els dominis de neu permetin l'entrada d'esquiadors no residents a les pistes. "No només van a les estacions gent que esquia, hi ha turistes que hi accedeixen a fer altres activitats i a gaudir de la restauració dels dominis", ha indicat. A més, en referència a les imatges en les quals es veuen aglomeracions de gent en un telecadira del Tarter, Camp ha manifestat que "la massificació es va produir perquè hi vahaveruna avaria en un dels telecadires i els 5.000 esquiadors que hi havia al sector es van trobar en un remuntador". D'altra banda, ha destacat que els dominis esquiables estan complint "escrupolosament" lesmesuresi normes pactades pel Govern i ha assegurat que "malgrat la situació actual que estem vivint, amb pèrdues de més del 90% dels ingressosrespecte al'any passat", les estacions estan "sobrevivint com poden".

El ministre portaveu, Eric Jover, ha demanat a les estacions responsabilitat i rigor i ha recordat que els no residents poden accedir a les pistes per fer altres activitats, però no fer ús dels remuntadors. Jover ha sol·licitat als responsables dels camps de neu que vetllin pel compliment dels acords que el Govern va arribar amb Ski Andorra i que, tot i que la situació és complexa i alguns turistes tinguin els forfets comprats a través de paquets vacacionals, s'han de seguir amb les recomanacions vigents mentrees treballa en els protocols pertinents per permetre l'accés a les estacions als esquiadors de fora del país.

tracking