Noves formacions a les entitats sense ànim de lucre de la capital

El comú ofereix quatre sessions telemàtiques per ajudar a crear espais de reflexió i intercanvi a través d'Internet

Comú d'Andorra la VellaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El servei de Participació Ciutadana del comú d'Andorra la Vella organitzarà entre aquest febrer i el març quatre formacions telemàtiques per a les associacions sense ànim de lucre inscrites al Registre Comunal d'Associacions de la capital. El títol escollit per a les sessions és "Fent xarxa!", i l'objectiu és ajudar a les entitats a crear espais de reflexió i de col·laboració a través d'Internet, aprofitant les eines disponibles i tenint en compte les opcions que s'han potenciat amb la pandèmia. El comú ha explicat que la temàtica s'ha escollit atenent a les demandes de les mateixes entitats de generar espais de trobada per compartir experiències.

Les formacions tindran lloc el 25 de febrer, i l'11, 16 i 18 de març a les 20.30 h, i s'impartiran en format webinar. La conferència d'aquest dijous es titula "El repte del treball col·laboratiu en temps de pandèmia" i anirà a càrrec del politòleg Roger Buch.Per a l'11 i el 16 de març s’ha organitzat una formació pràctica sobre l'ús de les eines de Google per dinamitzar les entitats amb Joaquim Carbonell, soci director de NEOS coneixement iaprenentatge. Finalment, el 18 de març hi haurà com a cloenda una trobada amb elpersonal del servei de Participació Ciutadana per compartir experiències i fer propostes de futur.

Les places a les jornades "Fent xarxa!" són limitades i requereixen inscripció prèvia al servei de Participació Ciutadana.

tracking