pandèmia mundial

Salut "no veu cap problema" en fer la manifestació negacionista

El ministeri de Justícia i Interior ha de validar la concentració prevista per al 14 de març

Promouen una protesta negacionista el 14 de març

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Salut "no veu cap problema" en la celebració de la concentració catalogada com a negacionista prevista a la plaça del Consell General el 14 de març, Dia de la Constitució, sempre que es compleixin totes les mesures de seguretat i ha validat els protocols perquè l'acte es pugui realitzar. Així ho ha explicat avui el ministre Joan MartínezBenazet, qui ha assegurat que "defensem que es manifestin, que hi hagi llibertat d'expressió i que elsciutadans ho puguin fer seguint unes restriccions de seguretat".

El ministre ha assegurat que les mesures estipulades seran les de sempre, com l'ús obligatori de la mascareta, higiene de mans amb gel hidroalcohòlic,mantenirla distància social, però que també els assistents hauran d'estar en una posició fixa i s'haurà d'evitar aglomeracions a l'entrada i la sortida de la concentració. Martínez Benazet ha detallat que aquestes dades s'han enviat al titular de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, per tal que prengui les decisions oportunes i validi, si així es considera convenient, la manifestació.

Els ciutadans que hi ha darrere de la concentració vol representar la població que està preocupada per la situació arran de la Covid i per les mesures que s'han pres per frenar la pandèmia, com el confinament, entenent que han provocat una pèrdua de drets i llibertats.

tracking