Marsol anuncia un superàvit de 9 milions de l'any passat

La cònsol major de la capital explica que la cancel·lació de projectes i esdeveniments per la pandèmia ha permès tancar l'any amb xifres positives

Conxita Marsol, en la sessió de comú d'ahirComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha anunciat aquesta tarda al programa La Rèplica d'RTVA que el comú tancarà l'exercici del 2020 amb un superàvit "mai vist al comú d'Andorra la Vella". Concretament, serà de prop de nou milions d'euros després que molts dels projectes i esdeveniments que la corporació tenia previst tirar endavant s'hagin cancel·lat o ajornat a causa de la pandèmia. "Estem en una bona situació econòmica i financera", ha indicat la cònsol. Ja al juliol passat, Marsol va explicar que tant el primer com el segon trimestre es tancaven amb superàvit, i finalment el segon semestre ha mantingut les xifres positives.

D'altra banda, en relació a la nòria, Marsol ha justificat que "no ha funcionat per la pandèmia, poc sabíem que no tindríem turistes quan ho vam contractar, cosa que no es fa un dia per l'altre, però si hi haguéssim tingut turistes hagués funcionat".

tracking